Inici > La societat > Qui som · Què fem

LA SOCIETAT

Qui som · Què fem

Presentació

La Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCOG) treballa amb l’objectiu de millorar la salut de les dones d’arreu i, en especial, del territori català. Com a societat científica de referència en l’àmbit de la ginecologia i l’obstetrícia a Catalunya, la SCOG dona suport als professionals des del punt de vista científic i professional . Per tal d’aconseguir aquest objectiu la SCOG,


  • Proporciona formació continuada de qualitat als obstetres i ginecòlegs.
  • Produeix i publica recomanacions i documents per guiar la pràctica clínica dels professionals d’acord amb els estàndards més actuals.
  • Col·labora amb les administracions per tal de contribuir activament i assessorar científicament en el desenvolupament de polítiques públiques que tenen a veure amb la salut de la dona.
  • Col·labora en l’educació dels especialistes en formació de manera transversal als territoris de parla catalana.
  • Facilita la comunicació i l’oportunitat d’intercanviar experiències professionals dels especialistes en formació amb hospitals europeus a través de la participació en programes europeus d’intercanvi.
  • Col·labora amb aquelles ONG que es preocupen de la salut de les dones, en especial de les dones durant l’embaràs i el part.
  • Impulsa la comunicació i la informació a través d´ internet i les noves xarxes socials entre els diferents professionals del territori.
  • Organitza cada dos anys el Congrés Català d’ Obstetrícia i Ginecologia, per reunir a tots els/les professionals d´hospitals de la xarxa pública, els professionals que treballen a l’assistència primària i els de l´assistència privada, per compartir coneixements i novetats científiques.

Us convidem a formar part d´aquesta Societat i a enriquir-la amb la vostra participació.


Firmat
Junta de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia

Junta actual

President Josep Oriol Porta Roda
Vicepresident Montse Palacio Riera
Secretari Anna Suy Franch
Vicesecretari Eva Huguet Galofre
Tresorer M. Eulalia Fernández Montoli
Vocal 1 Anna M. Torrent Español
Vocal 2 Gemma Mancebo Moreno
Vocal 3 Daniel Mataro Marsal
Vocal Resident Nuria Prat Olive
Vocal Resident Eva Magret Descamps
Vocal Sènior Joan A. Mulà Rosias
Vocal Júnior Martí Cantallops Ciucio